Planning nieuwbouw Oudenhoorn

Het bestemmingsplan voor het project De Akkerranden is gereed. Naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State is het maximum aantal woningen bijgesteld van 220 naar 180. In overleg met de gemeente Hellevoetsluis en de provincie Zuid-Holland is het bestemmingsplan verder afgerond en onherroepelijk. Hiermee staan alle seinen op groen om de ontwikkeling verder uit te werken. Fase 1 en 2 zijn volledig verkocht en ook fase 3 is bijna uitverkocht. Daarom is het tijd voor een nieuwe fase. De woningtypes van fase 4 staan nu online. Naar verwachting gaat deze fase in Q1 van 2022 in verkoop.

Fase 3

De verkoop van Fase 3 is gestart op dinsdag 13 juli. Momenteel zijn alle bouwnummers verkocht of onder optie. Ook hier wonen? Schrijf je in voor fase 4!

Bekijk het aanbod
Koopcontract

Start bouw

Hijskraan

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de omgevingsvergunning onherroepelijk is en de grond bouwrijp is krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw. Uiteraard heeft de aannemer dan ook een aantal maanden voorbereidingstijd nodig voordat de werkzaamheden opstarten. De aannemer zal tijdens de bouw een steeds concretere planning communiceren. 

Oplevering

De woningen van fase 1 en 2 zijn in aanbouw. De aannemer houdt de kopers op de hoogte van de planning en de beoogde oplevering. 

OPlevering
Wat is er allemaal toe doen? Voorzieningen
Heb je een vraag? Neem dan contact op