Een omgeving met voorzieningen

Wie straks in De Akkerranden woont, leeft in een rustig dorp. Loop je de wijk uit, dan sta je in de polder en geniet je van het landelijke buitenleven. Het dorp heeft een buurtwinkel, een voetbalvereniging, een basisschool en een dorpshuis met gymzaal. Als het ’s winters hard gaat vriezen, bind je je schaatsen onder op natuurijsbaan Nooitgedacht. In Oudenhoorn geniet je van de rust en de ruimte voor elkaar. En heb je behoefte aan gezelligheid buiten het dorp? Dan zit je op Voorne-Putten goed!

Winkels zijn hier in overvloed

Vanuit jouw huis in De Akkerranden zijn de winkels van Hellevoetsluis binnen 10 minuten bereikbaar. Je vindt hier bijvoorbeeld winkelcentrum De Struytse Hoeck. Kies je voor de gezellige binnenstad van Brielle? Slenter dan door de historische straten vol modeboetieks en specialiteitenwinkeltjes. Of ga je winkelen in het Winkelhart van Spijkenisse? Met meer dan 250 winkels is dit het grootste winkelcentrum tussen Rotterdam en Zeeland.

Winkelen Hellevoetsluis

Ontdek culinair Voorne-Putten

Heerlijk borrelen op één van de hippe strandpaviljoens, culinaire hoogstandjes proeven in de vestingen van Brielle of Hellevoetsluis of een snelle hap in één van de brasserieën? Alles is mogelijk op culinair gebied op Voorne-Putten. Trendy en authentiek smelten hier samen in de grote diversiteit aan wereldkeukens. 

Culinair Voorne-Putten

Alle ruimte voor het vakantiegevoel

In Oudenhoorn woon je in het mooie polderlandschap en toch ook zó dicht bij de recreatiemogelijkheden die Voorne-Putten te bieden heeft. Je krijgt direct het vakantiegevoel als je bijvoorbeeld de Noordzeestranden bij Rockanje en Oostvoorne, de Haringvlietstrandjes, het Oostvoornse Meer, het Brielse Meer of het recreatiegebied Bernisse opzoekt. Hier is van alles te doen voor iedereen! Van fraaie fiets- en wandeltochten tot diverse watersporten en rondvaarten.

Watersport Voorne-Putten

Bezoek één van de vele evenementen

Met vele evenementen en festivals het jaar rond is er op Voorne-Putten altijd wat te beleven. Evenementen op en rond het water zoals de Vestingdagen en Pinkstersail, herleven van de historie op 1 april in Brielle of tijdens de Wielerronde in Oostvoorne. Spot de kleurige vliegers tijdens het Vliegerfestival in Spijkenisse of kom naar de Paardenmarkt in Heenvliet. In Oudenhoorn wordt jaarlijks het tractorpulling spektakel georganiseerd.

1 april Brielle
Wanneer kunnen we hier wonen? Bekijk de planning
Heb je een vraag? Neem dan contact op