Meld je aan bij je favoriete woningtype

30 juli '20

Vanaf vandaag (31 juli) zijn de woningtypes van De Akkerranden fase 1 op de website te bekijken. Dit is het startsein om je als belangstellende aan te melden. Wil jij wonen in deze prachtige nieuwe wijk? Meld je aan door een account aan te maken en jouw favoriete woningtype(s) een hartje te geven of laat je NAW gegevens achter bij het woningtype van jouw keuze.

Stap 1: Aanmelden als belangstellende

Op dit moment is De Akkerranden nog volop in voorbereiding. De woningtypes van fase 1 zijn wel al bekend en staan op de website. Laat nu alvast weten dat je belangstelling hebt door je NAW gegevens achter te laten bij de woningtypes van jouw voorkeur of op een hartje te klikken. Het is belangrijk om je nu alvast te registeren. Het tijdstip van registratie is straks één van de criteria bij de toewijzing van de woningen.

Bekijk de woningtypes >>

Stap 2: Periode tot aan de Start Verkoop

Tot aan de start verkoop delen we hier op de website steeds meer over de woningen. We starten bijvoorbeeld binnenkort met het maken van de impressies. Als die klaar zijn krijg je van ons een e-mail dat ze online staan! Ook laten we het weten als de bouwnummers op de website staan. Zo delen we tot aan de start verkoop steeds meer informatie over de woningen van De Akkerranden.

image alt

Stap 3: Start Verkoop

We verwachten dat de verkoop in het najaar van 2020 start. Als je je hebt aangemeld als belangstellende bij een woningtype van jouw voorkeur (stap 1) dan krijg je een e-mail met de definitieve start verkoop datum. Dit is één a twee weken voor de start verkoop.

Dit is gelijk een goed moment om de financiële check te laten doen. Dit is niet verplicht, maar weegt wel mee in de criteria van de toewijzing. Lees alles over de financiële check zodat je je goed kan voorbereiden.

Op de datum van de Start Verkoop krijg je een e-mail. Vanuit die e-mail kun je je met een Mijn Eigen Huis account inschrijven op maximaal 5 bouwnummers én je financiële check uploaden. Je hebt circa 2 weken de tijd om je in te schrijven tijdens de Start Verkoop. Dit gaat niet om wie het eerste ingeschreven is, dus hier kun je gerust de tijd voor nemen.

Stap 4: Toewijzing woningen

Als de inschrijvingsperiode is gesloten, worden de woningen toegewezen op basis van drie criteria:

1. Aantal kandidaten per bouwnummer
2. Financiële check
3. Aanmeldduur (de belangstelling die je in stap 1 hebt laten weten)

Na de sluitingsperiode zie je op een vooraf gecommuniceerd tijdstip in je Mijn Eigen Huis account of je wel of geen woning hebt toegewezen gekregen.

Schetsen, prijsindicatie en concept plattegronden

Vanaf nu vind je de schetsen, concept plattegronden en prijsindicaties per woningtype op de pagina Woningen. De eerste beelden van De Akkerranden geven al een goed beeld van de woningen en dat willen wij jullie niet onthouden. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan het verder uitwerken van de woningen. Er kunnen daarom nog wijzigingen gaan plaatsvinden naarmate we verder richting start verkoop komen.

 

Bekijk het woningaanbod
  Terug naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk de woningen