Klik, speel en stel je woning samen!

23 september '22

Om je te helpen bij het maken van diverse keuzes heeft Brummelhuis voor de 6 kavels met vrijstaande woningen een woningconfigurator ontwikkeld. Met de woningconfigurator kun je zelf de indeling van je favoriete woning online samenstellen. Ook kun je alvast een kijkje nemen in de woning. Haal bijvoorbeeld het dak er af en je kunt van bovenaf de woning inkijken. Of nog beter, wandel er door heen met de loopfunctie!

Richt je woning in

Je kunt zelfs al beginnen met het inrichten van je woning! In de woningconfigurator is er keuze uit diverse meubels, verlichting en planten welke je in de woning kunt plaatsen. Zelfs aan de keuken is gedacht, hoe ziet jouw droomkeuken eruit? Door het aanpassen van datum en tijd kun je precies zien op welk tijdstip je kunt genieten van een kopje koffie of thee in de zon. Op deze manier kom je er spelenderwijs achter hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien, hoe gaaf is dat?

Meteen beginnen met ontwerpen? Bekijk eerst de instructievideo op de site en ga vervolgens aan de slag in de woningconfigurator. Vergeet niet een account aan te maken en sla je ontwerp op!

Naar de woningconfigurator
  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op