Jouw nieuwe keuken en badkamer

6 april '21

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat je deze helemaal kunt inrichten naar jouw smaak zonder dat je eerst het oude moet slopen. Hoe ziet jouw droomkeuken en -badkamer eruit? In de koopsom van de woningen in De Akkerranden fase 2 is een keuken, tegelwerk en sanitair inbegrepen. De vaste leveranciers van aannemer VORM hebben een voorstel gedaan en nodigen je graag uit in hun showroom.

image alt

De keuken

De keuken is een belangrijke plek in jouw nieuwe woning. Doordat de ruimte naadloos overloopt in de woonkamer is het wel zo prettig als deze ook volledig aansluit bij jouw smaak. Image Keukens in Oud-Beijerland is de keukenleverancier. Zij hebben een uitgebreide collectie aan fronten, handgrepen, kranen en werkbladen. Standaard zijn er 5 apparaten inbegrepen: Een inductiekookplaat, afzuigkap, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en een koelkast. De keukenbrochure van jouw favoriete bouwnummer(s) vind je onder de downloads van het betreffende bouwnummer. Heb je liever andere apparaten, frontjes of een kokendwaterkraan? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. Image Keukens laat graag de mogelijkheden zien in hun showroom.

image alt

De badkamer en toilet

Begin de dag goed met een luxe afgewerkte badkamer. Lingen Keramiek in Capelle a/d IJssel heeft voor de vloer- en wandtegels een aanbieding gedaan. Hier kun je kiezen uit een aantal speciaal geselecteerde wand- en vloertegels voor jouw woningtype. Wil je liever iets anders? Geen probleem, Lingen Keramiek heeft een ruim assortiment aan tegels in de showroom staan. Zij adviseren je graag bij het maken van een keuze. Het sanitair kan uitgekozen worden bij de online showroom Uw Huis, Uw Wensen. Vanaf de bank kun je makkelijk een keuze maken of je gaat voor het standaard sanitair van Villeroy & Boch en Hansgrohe of dat je toch liever voor een ander model gaat. Bekijk bij de downloads van jouw favoriete bouwnummer(s) de sanitair- en tegelwerkbrochure.

NB: Aan het afwijken van de standaard kunnen meerkosten verbonden zijn. De leverancier stelt je hiervan op de hoogte.    

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod