Vrijstaande woning Margriet #123

€ 685.946 v.o.n. In optie

Omschrijving

Stel je eens voor; een ruime vrijstaande woning, aangebouwde berging én 4 slaapkamers. Zo’n droomhuis vind je in De Akkerranden! Deze vrijstaande woning type Margriet heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 182 m2. De woning, met zij-entree, heeft ook nog eens een charmante erker. Nieuwsgierig? Kom mee naar binnen!

In optie

Vrijstaande woning Margriet #123

€ 685.946
ca. 182 m2
6 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
ca. 225 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Groenverklaring

Goed nieuws als je een woning op het oog hebt in De Akkerranden. Deze worden voorzien van een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je 0,5% korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Woning in aanbouw

Eind juni 2022 hebben alle kopers bericht gehad dat de bouw van de woningen definitief van start gaat. Aannemer VORM 6D wonen start medio november 2022 met de (bouw)werkzaamheden. Zo wordt het aftellen tot de oplevering een stuk korter!