Woon jij straks in een vrijstaande woning in Oudenhoorn?

23 november '20

De 11 prachtige vrijstaande villa’s in De Akkerranden in Oudenhoorn bieden eindeloos veel mogelijkheden. Een stijlvolle ruime woning met een grote tuin onder de rook van Hellevoetsluis. Maar het uitzicht is misschien nog wel het mooiste van allemaal. Kijk jij straks weg over de akkerranden?

image alt

Wonen in De Akkerranden

Stel je eens voor; een ruime vrijstaande woning, aangebouwde berging én 4 slaapkamers. Zo’n droomhuis vind je in De Akkerranden! Met een woonoppervlakte van maar liefst circa 180 m2 heb je hier ruimte voor het hele gezin. De woningen, met zij-entree, vallen op door de speelse tuitgevel en prachtige erker. De vele verschillende kleurcombinaties maken bijna elke woning uniek.

Een oase van licht

De ruime woning heeft een fijne open keuken. Als kloppend hart van jullie thuis is dit de plek waar iedereen samenkomt. Sla de tuindeuren open en geniet op een lekkere dag van de vrijheid die de ruime tuin biedt. De kinderen spelen buiten terwijl jij in de keuken aan het bakken bent of op het terras geniet van de zon. Maar niet alleen buiten geniet je van daglicht. De villa's zijn zo ingericht dat er veel natuurlijk licht binnenvalt door de grote raampartijen. Dat is lekker!

image alt

Kijk uit over de akkerranden

Naast ongelofelijk veel ruimte is het uitzicht van deze villa's misschien nog wel het allermooiste. Een aantal vrijstaande woningen staan aan de rand van de wijk. Vanuit de achtertuin kijk je over de bloemenrand vrij uit over de omliggende akkers. Nog beter: er wordt hier in de toekomst ook niet gebouwd!

Ook hier wonen?

Maakt jouw hart een sprongetje bij het zien van deze woningen? Dan hebben we goed nieuws! De Akkerranden fase 4 gaat begin 2022 nog in verkoop. Houd je inbox en de website in de gaten en meld je aan als project belangstellende! 

Bekijk het woningaanbod
We helpen je graag Hoe koop je een woning?
Ook hier wonen? Bekijk de woningen