Wonen in De Akkerranden fase 2? Doe een financiële check

9 maart '21

Binnenkort start de verkoop van De Akkerranden fase 2. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag een financiële check bij je inschrijving. Zo'n check kun je gemakkelijk uit laten voeren bij bijvoorbeeld Rabobank.

image alt

Upload je financiële check bij je inschrijving

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke account op deze website zodra de verkoop start. 

Let erop dat in de gewaarmerkte brief staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen check gedaan?

Financieel adviseurs Job, Martin en Judith van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project De Akkerranden fase 2. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op hun website. Wil je een kosteloze financiële check laten doen bij de Rabobank? Meld je dan aan via de onderstaande knop. 

Heb je vooraf nog vragen aan de financieel adviseurs van de Rabobank, bel ze dan gerust:

  • Job 06-57 13 07 93
  • Martin 06-15 04 63 77
  • Judith 06-13 43 09 44
Aanvragen financiële check
Wonen in De Akkerranden? Bekijk het aanbod
Alles geregeld? Financiële check