Volgende winter wonen in De Akkerranden?

30 november '22

Ondanks dat de winter voor de deur staat wordt er hard door gewerkt op de bouwplaats van De Akkerranden. Onlangs is ook de bouw van fase 4 gestart. De verwachting is dat de bouw een klein jaar in beslag neemt. Er is nog 1 vrijstaande woning beschikbaar. Wil jij in de winter van 2024 wonen in een huis met een zeer lage energierekening? Pak dan deze kans!

image alt

Oase van licht

Stel je eens voor; een ruime vrijstaande woning, aangebouwde berging én 4 slaapkamers. Zo’n droomhuis vind je in De Akkerranden! Met een woonoppervlakte van maar liefst circa 182 m2 heb je hier ruimte voor het hele gezin. De woning, met zij-entree, valt op door de speelse tuitgevel en prachtige erker. Parkeren doe je op eigen terrein. Er is ruimte voor 2 auto's. De  woning heeft een open keuken aan de achterzijde. Als kloppend hart van jullie thuis is dit de plek waar iedereen samenkomt. Sla de tuindeuren open en geniet op een lekkere dag van de vrijheid die de ruime tuin biedt. De kinderen spelen buiten terwijl jij in de keuken aan het koken bent of op het terras geniet van de zon. Maar niet alleen buiten geniet je van daglicht. De woning is zo ingericht dat er veel natuurlijk licht binnenvalt door de grote raampartijen. Dat is lekker!

image alt

Energieneutraal wonen

Deze woning is energieneutraal. Dit houdt in dat de energie dat je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Met onder meer goede isolatie, zonnepanelen en vloerverwarming zorg je voor een verminderde CO2 uitstoot en daarnaast worden jouw energiekosten flink verlaagd. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. Denk aan de droger, tv en computer. Het is dus aan te raden te kiezen voor apparaten met een energielabel A, zodat je je energieverbruik zo laag mogelijk houdt.

Daarnaast heb je extra leenruimte bij de aanschaf van een energieneutrale woning. Je kunt dus in veel gevallen een hogere hypotheek krijgen dan bij de aanschaf van een niet energieneutrale woning. Ook kom je in aanmerking voor een Groenhypotheek dat voor extra rentekorting zorgt. Vraag de hypotheekverstrekker van jouw keuze naar de voorwaarden van een hypotheek voor deze energieneutrale woning.

Ook hier wonen?

Maakt jouw hart een sprongetje bij het zien van deze woningen? Dan hebben we goed nieuws! Bouwnummer 123 is nog beschikbaar en heeft een koopsom van € 685.946 v.o.n.. In de koopsom zitten ook al een aantal keuzes voor meerwerk verwerkt. De bouw is gestart dus het aftellen tot de oplevering wordt steeds korter! Bekijk alle details over de woning op de pagina Woningen. Ook kun je hier direct een vrijblijvende optie aanvragen. Is dit jouw nieuwe thuis?

Bekijk het woningaanbod
We helpen je graag Hoe koop je een woning?
Ook hier wonen? Bekijk de woningen