Verkoop De Akkerranden fase 4 gestart!

1 februari '22

Het is zover: de verkoop van De Akkerranden fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot 14 februari 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

image alt

Geef je voorkeuren door!

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van De Akkerranden, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Ook kun je gemakkelijk via je wensenlijstje in je persoonlijke account je voorkeuren doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 14 februari 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Dinsdag 15 februari vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Meer over de verkoopprocedure

Vragen?

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181-33 57 10), Ooms Makelaars (0181-32 18 49) of onze verkoopadviseur Louise Platter (088–712 28 29).

  Bekijk de woningen
  Lees alles over de verkoop