Nieuwe impressies vrijstaande woningen Brummelhuis

31 mei '22

Aan de rand van de wijk komen 6 unieke vrijstaande woningen. Geen woning is hetzelfde. Brummelhuis heeft de woningen ontwikkeld en heeft onlangs impressies van de woningen laten maken. We delen ze graag met je. Ook organiseren zij binnenkort een inspiratiedag voor deze vrijstaande woningen in hun inspiratiecentrum.

Welke woning kies jij?

Maar liefst 6 unieke vrijstaande woningen. Geen woning is hetzelfde. Daarnaast aan jou de keus of je je eigen werkkamer creëert of een heerlijke woonkeuken. Bekijk hieronder de impressies. Zie je ook de riante tuinen? En, een aantal woningen liggen aan het water, hoe heerlijk is dat. . Voor informatie neem contact op met Ooms Makelaars uit Hellevoetsluis 0181-321849 of met de verkoopmanager Agnes Stam 06-30769003.

Bekijk de woningen online

18 juni inspiratiedag

Wil je alvast inspiratie opdoen voor deze huizen in De Akkerranden? Kom dan zaterdag 18 juni a.s. tussen 10.00 – 15.00 uur naar het inspiratiecentrum van ontzorgpartner/aannemer ThuisinBouwen. Je vindt ThuisinBouwen aan de Energieweg 17 te Meerkerk. Deze editie staat in het teken van tuinen. En tuin, dat heb je in de Akkerranden! De kavels variëren van ca. 422 – 640 m2. Maar ook kan je 18 juni inspiratie opdoen voor je badkamer, binnendeuren en nog veel meer.

  Lees het laatste nieuws
  Neem contact op