Inkomensgrens voor 7 woningen type Dille

24 juni '21

In De Akkerranden fase 3 komen 7 tussenwoningen met een gemaximaliseerde koopsom. Op deze manier wordt het mogelijk voor iedereen een woning te vinden in De Akkerranden. Om in aanmerking te komen voor een van deze Dille woningen is een inkomensgrens vastgesteld. We vertellen je er graag meer over.

Maximaal bruto belastbaar jaarinkomen

Twee tussenwoningen van het type Dille hebben een koopsom van circa € 235.000 v.o.n. en 5 tussenwoningen van circa € 243.000 v.o.n.. Voor alle 7 woningen is een inkomensgrens vastgesteld. Voor de twee woningen is dit een maximaal (gezamenlijk) bruto belastbaar jaarinkomen van € 50.000. De overige 5 woningen hebben een inkomensgrens van maximaal € 60.000 (gezamenlijk) bruto belastbaar jaarinkomen.

IB60 formulier

Om aan te tonen dat je aan de inkomenseis voldoet vragen we je dit aan te tonen met een IB60 formulier van het belastingjaar 2020. Dit vraag je gemakkelijk aan via de website van de Belastingdienst. Koop je gezamenlijk de woningen, dan willen we graag van jullie beide dit formulier ontvangen. Je hoeft dit niet direct bij je inschrijving toe te voegen. De makelaar vraagt hiernaar in het verkoopgesprek. Voldoe je niet aan de eis dan vervalt de optie.

Overige types

Heb je een hoekwoning van het type Dille of een ander woningtype op het oog in De Akkerranden fase 3? Dan geldt de standaard toewijzingsprocedure. Lees er alles over op de pagina Woning kopen.

  Bekijk het woningaanbod
  Lees het laatste nieuws