Feestelijke start bouw De Akkerranden fase 1

16 juli '21

De eerste paal is geslagen, de bouw van de wijk De Akkerranden gaat van start. Aan de rand van de dorpskern van Oudenhoorn komen in totaal 180 nieuwe woningen. De eerste twee fasen zijn uitverkocht, fase 3 is nu in verkoop. In de zomer van 2022 worden de eerste woningen opgeleverd.

Het evenement werd digitaal georganiseerd en door middel van een livestream waren alle kopers getuige van het heugelijke moment. Kijk je mee?  

Groen en duurzaam wonen

In de Akkerranden is het rustig wonen aan de rand van de dorpskern met uitzicht op het weidse polderlandschap en recreatiemogelijkheden dichtbij. Pal naast de nieuwe woonwijk ligt de uitgestrekte polder en kunnen bewoners optimaal genieten van het buitenleven. Meer stadse voorzieningen zijn binnen handbereik: in Hellevoetsluis, Brielle, Spijkenisse of Rotterdam.

Veel ontmoetingsruimte

De nieuwe woningen zijn toekomstbestendig, maar het dorpse karakter van Oudenhoorn blijft zo veel mogelijk behouden. Alle woningen liggen rond een centrale brink. Hier is ook de groene ontmoetingsruimte en belangrijkste speelplek voor kinderen. In De Akkerranden zijn veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de korte straatjes met verspringende bebouwing komen kleinere speelplekken en is er ruimte voor ontmoeting tussen kinderen en ouders. Aan de rand van de wijk komt een nieuw wandelpad langs het water dat via een bruggetje verbonden is met het weidse polderlandschap.

  Alles over de bereikbaarheid
  Bekijk het woningaanbod