Fase 3 in De Akkerranden online

4 juni '21

Het gaat goed in De Akkerranden. Fase 2 is bijna uitverkocht binnen 2 maanden. Tijd voor een nieuwe fase! Fase 3 bestaat uit 31 woningen, opgedeeld in de 6 bekende woningtypes: Dille, Bolderik, Gipskruid, Klaproos, Korenbloem en Margriet. Naar verwachting start de verkoop al in juli! Staat hier jouw droomwoning?

image alt

Schrijf je in!

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven als belangstellende voor de types in fase 3. Dit doe je door je naw-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woningtype op de pagina Woningen. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je uiteindelijk maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitwerking van de woningen. Nu al zie je op de website de eerste schetsbeelden met voorlopige plattegronden en een prijsindicatie. De komende tijd wordt er steeds meer informatie over de woningen op deze website gepubliceerd. Ben je belangstellende? Dan brengen we je op de hoogte zodra er nieuwe informatie is! 

Bekijk de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen