Fase 1 nagenoeg volledig uitverkocht!

29 januari '21

Wat een prachtig resultaat! Binnen een paar maanden is meer dan 90% van de woningen in fase 1 verkocht. In de Akkerranden wordt op dit moment hard gewerkt om de grond bouwrijp te maken. Benieuwd waar we precies mee bezig zijn?

Bouwrijp maken

Voordat de aannemer de opdracht krijgt om te starten met de bouwwerkzaamheden moet eerst de grond bouwrijp gemaakt worden. Op dit moment wordt de riolering in de grond aangebracht en worden de bouwwegen aangelegd. Zodra dit gereed is kunnen de NUTS bedrijven aan de slag met diverse aansluitingen zoals elektriciteit en water. Na deze werkzaamheden is De Akkerranden klaar voor de bouw van de woningen van de eerste fase. Naar verwachting start aannemer VORM in mei 2021 met de bouwwerkzaamheden.

Fase 2

Nu nagenoeg alle woningen zijn verkocht, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan fase 2. In deze fase komen een aantal bekende types terug zoals het type Gipskruid en Margriet. Maar ook komt er een nieuw type. Een levensloopbestendige woning waar je (in de toekomst) een slaapkamer met badkamer op de begane grond kan realiseren. Binnenkort verschijnen de woningtypes van fase 2 op de website en is het mogelijk je aan te melden als belangstellende.

Mis niets!

Nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief van De Akkerranden? Doe dat dan direct door je e-mailadres onderaan deze pagina achter te laten. Wij laten je dan als eerste weten als de nieuwe fase online staat.

Vragen? Neem contact op
Op de hoogte blijven? Lees het laatste nieuws