De makelaars van De Akkerranden

21 oktober '20

Het makelaarsteam van De Akkerranden is bekend! Voor de verkoop van de woningen is gekozen voor 2 lokale makelaarskantoren; De Zeeuw Makelaardij en Ooms Makelaars Hellevoetsluis. Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen verkoopadviseur Louise Platter.

Lokale makelaars

BPD vind het belangrijk om samen te werken met lokale makelaars. Ooms makelaars en De Zeeuw Makelaardij zijn gevestigd in Hellevoetsluis en zijn daarom goed bekend in het gebied. Naar verwachting start in november 2020 de verkoop van de eerste fase in De Akkerranden. We kunnen ons voorstellen dat je nu al vragen hebt over het kopen van een nieuwbouwwoning of over de verkoop van je eigen woning. Ooms makelaars en De Zeeuw Makelaardij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Makelaarsteam Ooms

Het makelaarsteam van Ooms Makelaars Hellevoetsluis bestaat uit Cees Jan van Pelt en Hans Kok. Het kantoor is gevestigd aan Bruggehoofd 3 in Hellevoetsluis en is te bereiken op 0181-32 18 49. Wil je het kantoor bezoeken? Bel dan voor een afspraak, vanwege de corona maatregelen. 

(v.l.n.r. Hans Kok en Cees Jan van Pelt)

Makelaar ooms
Makelaar ooms

De Zeeuw Makelaardij

Het makelaarsteam van De Zeeuw Makelaardij bestaat uit Marijn de Zeeuw en Victor van der Loo. Het kantoor is te bereiken op 0181-33 57 10 en te vinden aan de Struytse Hoeck 1 in Hellevoetsluis. Wil je het kantoor bezoeken? Bel dan voor een afspraak, vanwege de corona maatregelen. 

De Zeeuw Makelaardij
De Zeeuw Makelaardij

Verkoopadviseur BPD

Vanuit BPD is Louise Platter betrokken als verkoopadviseur van De Akkerranden. Ook bij haar kun je terecht met vragen over De Akkerranden. Door de vele nieuwbouwprojecten die Louise al heeft verkocht voor BPD weet ze je alles te vertellen over de woningen en het verkoopproces. Louise is te bereiken op 088–712 28 29.

Louise Platter
  Bekijk de woningen
  Neem contact op